Over ons | BMW Recycling

Alle gebruikte BMW onderdelen vindt u goedkoop bij BMW Recycling Amsterdam!

BMW Recycling is uit liefde voor BMW geboren. De eerste BMW van de huidige eigenaar Marcel Wit was een BMW E36 M3 en die liefde voor het rijden en sleutelen aan BMW's is nooit meer weggegaan.

Toen hij de kans kreeg om een 4 jaar oude BMW sloperij te Amsterdam “BMW Recycling” over te nemen, hoefde hij dan ook niet lang na te denken. Inmiddels zwaait Marcel al 3 jaar de scepter en weten vele BMW rijders de Petroleumhavenweg 22 te vinden voor elk gebruikt BMW onderdeel dat er word gezocht, voor advies en voor een bakkie koffie.

Door de kennis van- en specialisatie in BMW's en de goede contacten in binnen en buitenland, is BMW Recycling inmiddels uitgegroeid tot een prachtig bedrijf en weten liefhebbers en garages hun weg te vinden naar de gebruikte BMW onderdelen, BMW Recycling Amsterdam.

BMW Recycling Nederland koopt Europawijd tegen scherpe prijzen gebruikte en nieuwe (New Old Stock) BMW onderdelen om deze weer door te verkopen aan de liefhebber! Inmiddels is het meer E39, E38, E46, E53, E60, E61, E65, E81, E82, E87, E88, E90, E91, E92 en E93, wat de klok slaat, maar er gaat in onze harten niets boven een ouderwetse E30 M3... ;-)

Welke BMW auto u ook rijdt, welk 2e hands BMW onderdeel u ook zoekt, van motor tot achterbumper, van koplamp tot achterlicht, van versnelingsbak tot differentieel, van dashboard tot hoedenplank, van stuurhuis tot trekhaak... Bij BMW Recycling hebben we alle gebruikte BMW onderdelen getest en met garantie, voor u op voorraad klaar liggen. Doordeweeks voor 15:00 uur bestellen is morgen in huis!